Délegyháza

Önkormányzat

Kivételesen még hétfőn is viszik a hulladékot a Kertvárosból

Tisztelt Délegyházi Kertvárosiak, Tisztelt Üdülők!

A mai napon a Kertvárosban már reggel 8 óra körül elszállították a hulladékot a területről. Tapasztaltuk, hogy sok lakótársunk ennél később rakta ki a kukát,  így az itt maradt. Önkormányzatunk intézkedett, hogy a mai napon ez okból el nem szállított hulladékot holnap (hétfőn) elvigye a szolgáltató.

Kérjük, hogy a jövőben - a korábbi felhívásnak megfelelően - vagy szombat este, vagy vasárnap reggel 8 óráig szíveskedjenek kihelyezni a gyűjtő edényzetet.

Köszönettel: Dr. Riebl Antal polgármester

Tájékoztató általános iskolák körzethatáráról

 A Pest Megyei Kormányhivatal kijelölte a Pest megye közigazgatási területén működő állami feladatok ellátó kötelező felvételt biztosító általános iskolák felvételi körzethatárát. A Szigetszentmiklósi Tankerület körzetei itt, Szigetszentmiklós Város körzethatárai itt olvashatóak.

Az országgyűlési választásig fórumunk nem működik

 A Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 10/2011 (II.16.) önkormányzati rendelet 6. § (4) bekezdése alapján a fórum rovat a mai naptól 2014. április 6. napjáig nem üzemel.

(4) A honlap fórum rovata az országgyűlési képviselők, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, az Európai Parlament tagjainak választása, valamint az országos és helyi népszavazás időpontját megelőző hat hétben nem működik, melyről a helyi választási iroda vezetője gondoskodik

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.