Délegyháza

Önkormányzat

Hőségriadó!!!!

Dr. Paller Judit megbízott országos tisztifőorvos asszony – figyelembe véve az Országos Környezet-egészségügyi Intézet szakmai ajánlásait – 2013. augusztus 02.-án 00.00 órától 2013. augusztus 05.-én 24.00 óráig II. fokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére vonatkozóan, tekintettel arra, hogy a várható napi középhőmérséklet eléri a 250C fokot. A hőségriadó elrendeléséről szóló dokumentum innen tölthető le (pdf.)

Országos tűzgyújtási tilalom

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Érd Kirendeltség részéről megküldött - a Vidékfejletsztési Minisztérium által elrendelt - országos tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos felhívás itt olvasható.

 

 

Határozat szavazókörökről

Délegyháza Község Helyi Választási Iroda Vezetője 1/2013. (VII. 25.) számú határozatával döntött Délegyháza község szavazóköreinek kialakításáról. A határozat itt olvasható.

Pályázatok óvodai munkakörökre

 Szeptembertől a Képviselő Testület döntése nyomán egy új csoport indul óvodánkban. Az új csoport beindításához szükség van két fő óvodapedagógus és egy fő dajka alkalmazására. Ezen kívül az óvodatitkári álláshelyre is pályatot írunk ki.

A pályázatok az alábbiakban olvashatóak, illetve tölthetők le (pdf.)

- Két fő óvodapedagógus

- Egy fő dajka

- Egy fő óvodatitkár

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.