Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás

  Tisztelt Lakosság!

A vírushelyzet rosszabbodása okán 2021. november 15. napján - szakemberek bevonásával – értekezletet tartott Önkormányzatunk, és az értekezleten elhangzott javaslatok alapul vételével Délegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2021. november 16-i ülésén elfogadott 228/2021. (XI.16.) számú határozatával a koronavírus terjedésének megfékezése céljából 2021. november 17-től az alábbi intézkedések bevezetéséről döntött:

Bővebben ...

Tájékoztató

Polgármesteri Hivatal - Önkormányzat

Tisztelt Hivatal!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.11.08. – 2021.11.13. közötti időszakban személyes ügyfélszolgálatot nem tudunk biztosítani egészségügyi okok miatt. Kérjük Önöket, hogy az ügyfeleket lehetőségük szerint minden fórumon tájékoztatni szíveskedjenek.

Megértésüket köszönjük.

Kelt: Kiskunlacháza, 2021.11.03.

Tisztelettel: Szmoleniczkiné Molnár Mónika

                                                                                                                            Ügyfélszolgálati ügyintéző

       DTKH Nonprofit Kft.

 

 

HIRDETMÉNY

HIRDETMÉNY

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló, 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 42. §-ára hivatkozással tájékoztatom, hogy elkészült a

     „DÉLEGYHÁZA KÖZSÉG TELELPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK, HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA, KÉT RÉSZTERÜLETRE VONATKOZÓAN”

című terv partnerségi egyeztetési tervanyaga.

 

Bővebben ...

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.