Délegyháza

Önkormányzat

Meghívó

Tisztelt Lakosaink!
 
Délegyháza Község Önkormányzata szeretettel meghív minden délegyházi lakost a 2024.06.05. 17:00 órakor tartandó összekötő út átadó ünnepségére és az azt követő állófogadásra.
Az átadó ünnepségig várjuk lakosaink utcanév javaslatát a lent felsoroltak közül a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. 
  • Béke út
  • Szent István utca
  • Vackor utca
  • Hattyú utca
  • Civilek útja
Délegyháza Község Önkormányzata

Tájékoztatás

 

Tisztelt Választópolgárok!

 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Hivatalomhoz a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztériumtól 2024. május 21-én elektronikus úton érkezett tájékoztatás alapján Magyarország minden okmányirodájában 2024. június 7-én pénteken délelőtt 10.00 órától, valamint 8-án szombaton és 9-én vasárnap az ügyfélfogadási idő kezdetétől annak befejezéséig a lakcímváltozással kapcsolatos ügyekben az ügyfélfogadás szünetel.

 

Annak érdekében, hogy a szavazásban való részvételt senki esetében se akadályozza a lakcímkártya hiánya, a lakcímváltoztatással nem járó lakcímigazolvány pótlási ügyekben a kormányablakok pénteken a szokásos kormányhivatali nyitvatartási időben, a nyitva tartásra kijelölt kormányablakok szombaton és vasárnap rendkívüli nyitvatartási időben, reggel 7.00 óra és este 19.00 óra között az ügyfelek rendelkezésére állnak.

 

Délegyháza, 2024. május 22.

 

 
dr. Molnár Zsuzsanna

 

Jegyző, Helyi Választási Iroda Vezető

 

Földi szúnyoggyérítésről tájékoztatás

 

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

 

 

 

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén, földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

 

 

A kezelés pontos időpontja: 2024. május 21. napján, napnyugta utáni órákban.

 

Pótnapok: 2024. május 22-23. napjai, ugyanebben az időben.

 

Bővebben ...

Tájékoztatás

Tisztelt Délegyházi Lakosok!
 
Az  összekötő út kivitelezésének dinamikus előrehaladása miatt teljesen lezárja a kivitelező 2024. 05. 14 - 05.22. között a Rákóczi utca - összekötő út - Kossuth Lajos utcai csomópontot. Az érintett csomópontot a csatolt térkép alapján lehet  kikerülni a Tompa köznél, illetve a Szabadság térnél.
 
Délegyháza Község Önkormányzata

Délegyháza forgalomterelés Rákóczi utca átkötő út 2

 
 

Bányászati tevékenység végzésével kapcsolatos általános tájékoztató a bejelentések megtételéhez

 

Bányászati tevékenység végzésével kapcsolatos általános tájékoztató a bejelentések megtételéhez

 

 

 

A bányászat, mint a környezetre jelentős hatást gyakorló tevékenység nem kezdhető meg környezetvédelmi engedélyezés nélkül, amely menetét a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII. 25.) Korm. rendelet határozza meg. A bányászati tevékenység környezetvédelmi engedélyeztetéséhez méretmegkötés nélkül legalább egy előzetes vizsgálati dokumentáció elkészítése szükséges. Meghatározott termelési kapacitás vagy területnagyság felett környezeti hatástanulmány és/vagy egységes környezethasználati engedélykérelmi dokumentáció elkészítése is szükségessé válhat. A dokumentációk tartalmi elemeit és az eljárások rendjét a már hivatkozott 314/2005. (XII.26.) Korm. rendelet határozza meg. Amennyiben környezeti hatástanulmány vagy egységes környezethasználati engedély kérelmi dokumentáció elkészítése is szükséges az előzetes vizsgálati eljárás elhagyható.

 

 

Bővebben ...

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.