Délegyháza

Önkormányzat

Bányászati tevékenység végzésével kapcsolatos általános tájékoztató a bejelentések megtételéhez

 

Bányászati tevékenység végzésével kapcsolatos általános tájékoztató a bejelentések megtételéhez

 

 

 

A bányászat, mint a környezetre jelentős hatást gyakorló tevékenység nem kezdhető meg környezetvédelmi engedélyezés nélkül, amely menetét a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII. 25.) Korm. rendelet határozza meg. A bányászati tevékenység környezetvédelmi engedélyeztetéséhez méretmegkötés nélkül legalább egy előzetes vizsgálati dokumentáció elkészítése szükséges. Meghatározott termelési kapacitás vagy területnagyság felett környezeti hatástanulmány és/vagy egységes környezethasználati engedélykérelmi dokumentáció elkészítése is szükségessé válhat. A dokumentációk tartalmi elemeit és az eljárások rendjét a már hivatkozott 314/2005. (XII.26.) Korm. rendelet határozza meg. Amennyiben környezeti hatástanulmány vagy egységes környezethasználati engedély kérelmi dokumentáció elkészítése is szükséges az előzetes vizsgálati eljárás elhagyható.

 

 

Bővebben ...

Tájékoztatás

Tisztelt Érintettek!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az összekötő út építése miatt ideiglenes parkolókat jelöltünk ki a Posta és Virágbolt mögötti területen, mely a Virágbolt melletti bejárón közelíthető meg, valamint az AzziPizza és az Invitel épület mögötti területen. A parkolókat a csatolt térképmásolatokon bejelöltünk.

Délegyháza Község Önkormányzata

 

Parkolóhelyek 1pngParkolóhelyek 2png

 

Tájékoztatás

Tisztelt Lakosság!

 

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kossuth Lajos utca - Rákóczi utca kereszteződése az összekötő út építése miatt átmenetileg lezárásra kerül 2024. május 08-tól 2024. május 15-ig. A Kossuth Lajos utcából a Tompa közön keresztül tudják megközelíteni az Árpád utcát. A Rákóczi utcán való közlekedés zavartalan lesz.
A Rákóczi utcán a B'n’B Burger-től a fehér betonkerítésnél az ideiglenes parkoló lezárásra kerül 2024. május 08-tól 2024.június 25-ig.

 

Délegyháza Község Önkormányzata

Hírdetmény földtulajdonosi gyűlésről

Hirdetmény

Alulírott Józsa Károly, mint a Kiskunlacháza és Környéke Földtulajdonosi Közösség közös képviselője, a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi L V. törvény (a továbbiakban: Vtv.), valamint a hatályos Működési Szabályzat vonatkozó rendelkezései alapján a tulajdonosi közösség

földtulajdonosi gyűlését

ezúton összehívom.

A földtulajdonosi gyűlés helye: 2340 Kiskunlacháza, Szetiványi úti major(Faház)

A földtulajdonosi gyűlés időpontja:  2024. május 30. 10.00 óra

Bővebben ...

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.