Délegyháza

Önkormányzat

Meghívó Képviselő-testületi ülésre

 

                             

 

 

Délegyháza Község Önkormányzat                    

Polgármester

2337 Délegyháza, Árpád u. 8.

Telefon/fax: (24) 542-155, (24) 542-156, E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

__________________________________________________________________________________________                                                                                                                      

 

 

M E G H Í V Ó

Délegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendes ülését

2011. október 18. (kedd) napján 16:00 órára összehívom.

Képviselő-testület Szociális - Egészségügyi Bizottságának rendes ülését

2011. október 17. (hétfő) 15:00 órára,

Képviselő-testület Pénzügyi – Fejlesztési – Ügyrendi Bizottságának és Oktatási – Kulturális - Sport Bizottságának rendes összevont ülését 2011. október 13. (csütörtök) 16:30 órára

összehívjuk a testületi ülési és a bizottsági elnökök által meghatározott napirendekkel

 

 

Figyelem!

Meghívóban szereplő napirendi előterjesztések és dokumentumok kizárólag elektronikus levél (email) formájában kerülnek megküldésre. Képviselő-testület és bizottságainak ülésein a tanácsteremben elektronikus prezentáció (laptop, kivetítő) segíti a napirendek tárgyalását és a döntések (határozat, rendelet) meghozatalát.    

 

Helye:

Polgármesteri Hivatal (Tanácsterem)

 

Bővebben ...

Közép-európai program részese: Délegyháza

 CULBURB - a szuburbánus fejlődés akupunktúrás kezelése 

A CULBURB projekt a 2008-tól 2010-ig zajló Urbanity - Twenty Years Later (Urbanity- Húsz Évvel Később) program folytatása. A közép-európai nagyvárosok rendszerváltás utáni átalakulását vizsgáló kutatás kezdeményezője a prágai Középeurópai Építészeti Központ (CCEA) volt, aki helyi partnerekkel közösen hét város, Bécs, Berlin, Budapest, Ljubljana, Pozsony, Prága és Varsó fejlődését kutatta helyi szakmai partner szervezetekkel.

A programok finanszírozója az Európai Kulturális Alap.

A 2011-ben induló CULBURB az Urbanity tanulságaként fogalmazódott meg, és a nagyvárosok agglomerációiban zajló folyamatokra fókuszál. A szuburbanizáció  világszerte a szakmai figyelem előterében levő településfejlődési jelenség; a projektncélja egyrészt annak vizsgálata, hogy milyen sajátosságokkal bír ez a Közép-európai nagyvárosok körül, másrészt pedig olyan beavatkozások megvalósítása, amik a helyi közösségek életére, szükségeire, a települések fejlődésére reagálnak, azokat segítiknés katalizálják.

A városfejlesztés ismert eszközei közé tartozik az "akupunkturális" beavatkozások koncepciója - olyan programok, művészeti alkotások, építészeti fejlesztések megvalósítása, amik kis léptékben, helyi, közvetlen kérdésekre reagálnak, a fejlődésnhosszú távú aktivitásait a helyi közösségek irányítása alá helyezve, az ő együttműködésükre alapozva.

 

Bővebben ...

228 milliós támogatást nyertünk

Örömmel értesítem Önöket, hogy mai napon megérkezett az Energia Központ Nonprofit Kft. levele, melyben arról tájékoztatja önkormányzatunkat, hogy a KEOP-1-3-0/09-11 Ivóvízminőség javítása konstrukcióban benyújtott pályázatunkat az Irányító Hatóság vezetője 228.492.000 forintos támogatásra érdemesnek ítélte.
 

Önkormányzatunk feladata  a 25 millió Forintos önerő előteremtése, amely az egész beruházás tíz százalékát teszi ki. A vízminőség javításával községünkben is a szigorúbb uniós normáknak megfelelő ivóvízhez juthatunk.

A hír előzményéről a Délegyházi Hírek 2010. decemberi és 2011. januári számában olvashattak.  

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.