Délegyháza

Önkormányzat

Üdvözöllek Délegyháza fórumán!

Árulj el néhány érdekességet magadról, mutatkozz be a fórum többi tagja előtt.
Minden régi és új tagunknak jó fórumozást kívánunk!

Téma: Bombariadó és ami mögötte lehet...

Bombariadó és ami mögötte lehet... 2014 jan. 24 19:33 #1300

  • Stratos
  • Stratos profilkép
  • TÁVOL
  • Vérprofi Fórumozó
  • Hozzászólások: 165
  • Köszönetek: 40
  • Karma: 24
http://riebl.hu/?p=27854

A fenti cikkel kapcsolatban, annyit mindenképpen meg szeretnék jegyezni, hogy egészen egyszerűen nem hiszem el, hogy Dr. Gróf Bethlen Istvánné, volt polgármester volt olyan bolond, hogy elment Kiskunlacházára és telefonfülkéből személyesen hívta fel a rendőrség rögzített telefonvonalát, hogy bombariadót jelentsen be a délegyházi kultúrházban, és ezzel akadályozza meg az EDE összejövetelét.

Sokkal inkább el tudom képzelni azt a verziót, hogy "valaki más, vagy annak gyermeke, esetleg barátja" egy manipulált összevágott hangfelvételt állított össze az akkori Polgármester Asszony beszédeiből , hozzászólásaiból, és ez lett lejátszva a telefonfülkében azon a bizonyos napon.

Ez az akkori és a mai mobiltelefonos világban már kis hozzáértéssel is megvalósítható, bármely amatőr számítógép felhasználó számára.

Nem tudom, hogy mi volt a decemberi bírósági tárgyaláson, talán meg fogjuk tudni idővel, de a fentieket figyelembe véve, én senkit nem mernék elítélni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.023 másodperc

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.