Délegyháza

Önkormányzat

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat

Figyelem! Figyelem!

Délegyházi Diákok!

Délegyháza Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve ezennel kiírja a 2022. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2022/2023. tanév második és a 2023/2024. tanév első félévére vonatkozóan.

Bővebben ...

Hatósági áras tűzifaprogram-tudnivalók

Magyarország Kormánya – az energiaválságra való tekintettel - hatósági áras tűzifaprogramot hirdetett. A program értelmében:

-          Háztartásonként 10 erdei köbméter igényelhető.

-          A program keretében magyar lakcímkártyával rendelkező magánszemélyek vásárolhatnak tűzifát a lakcímkártyájuk bemutatásával.

-          A délegyházi lakosok a Pilisi Parkerdő Zrt-től vásárolhat hatósági áras tűzifát

-          Keménylombos, lágylombos és fenyő tűzifa vásárolható az egyes állami erdőgazdaságoknál az adott területre jellemző fajösszetétel szerint.

·         keménylombos fa (bükk, tölgy, gyertyán, akác) erdei köbméterenként áfával: 30 000 forint

·         lágylombos fa erdei köbméterenként áfával: 19 000 forint

·         fenyő áfával: 19 000 forint

Bővebben ...

BARNAKŐSZÉN IGÉNYFELMÉRÉS – FELHÍVÁS!

A Kormány a kialakult helyzetben, a lakosság téli tüzelőanyag igényének megfelelő kielégítése érdekében fel kívánja mérni a lakosság barnakőszén igényét a fűtési szezonra.
Önkormányzatunknak szeptember 30-ig kell jeleznie a települési szintű adatokat.
Mindezek alapján kérjük, hogy amennyiben háztartásában van barnakőszén felhasználás, ill. tervezi azt, úgy várható felhasználási igényét jelezze szeptember 28-ig hivatalunk felé az alábbi adatok megadásával:
• név,
• lakcím és
• mennyiség mázsában kifejezve.
Igényét az alábbi formában jelezheti: hivatalunkban személyesen az 5. sz. irodában, telefonon a 06-24/542-155 szám 5-ös melléken vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre való megküldéssel.

Tájékoztatás

Tisztelt Lakosság!

 

2022. szeptember 10-től a jegyzők adnak ki hatósági bizonyítványt a lakás rendeltetési egységek számáról, ahhoz, hogy a lakossági fogyasztó - a 345/2022.(IX.9.) Korm. rendelet által módosított, a családi fogyasztói közösségekre, valamint a családi otthonteremtési kedvezményből megvalósuló tetőtérbeépítésekre vonatkozó kedvezmények bevezetése érdekében az egyes egyetemes szolgáltatási árszabások meghatározásáról szóló 259/2022. (VII. 21.) Korm. rendelet 7/A. §-a alapján -  jogszerűen vegyen igénybe kedvezménnyel elszámolt földgáz mennyiséget.

Bővebben ...

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.