Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás üveghulladék elhelyezéséről, és lomtalanításról

 

Tájékoztatás üveggyűjtő pontok áthelyezéséről

 

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Községünkben az üveggyűjtő pontokat áthelyeztük az Árpád utca 1/1. szám alatt lévő Körzeti Megbízotti Iroda mellet található, kamerával megfigyelt kerékpártárolóba. Az áthelyezésre azért volt szükség, mert az üveg hulladékok mellett ismeretlen személyek nagy mennyiségű kommunális hulladékot helyeztek el, amit a szolgáltató nem szállított el.

 

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy az üveggyűjtő ponton a jövőben csak üveg hulladékot helyezzenek el.

 

                                                   Délegyháza Község Önkormányzata

 

 

 

Tájékoztatás lomtalanításról

 

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a lomtalanítás igénybevételére továbbra is lehetőség van. A lakosság a tavalyi évhez hasonlóan egy évben kétszer veheti igénybe a lomtalanítást. A lomtalanítás igényét az alábbi telefonszámon tehetik meg: 06-53-500-152. A díjmentes elszállítás feltétele, hogy a közszolgáltatásba bekapcsolt ingatlanhasználónak ne legyen díjhátraléka. Telefonáláskor kérjük, hogy a Felhasználó azonosítóját előkészíteni szíveskedjenek!

A lomtalanítás nem konténerben történik!

 

 Nem tartoznak a lomtalanítás körébe, így nem kerülnek elszállításra:

-          gally, salak, trágya, szalma, egyéb növényi és állati hulladék, építési, bontási hulladék, egyéb mezőgazdasági, ipari hulladék;

-          elektromos, elektronikai készülékek (pl. TV-készülék, hűtőgép…);

-          veszélyes hulladékok, gumiabroncs, akkumulátor, festékes doboz, fáradt olaj, kátrányszármazékok, pala … stb.;

-          heti hulladékszállítás körébe tartozó háztartási, valamint gazdálkodói-vállalkozói tevékenységből származó hulladék.

 

 

                   Délegyháza Község Önkormányzata

 

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.