Délegyháza

Önkormányzat

Nyári Diákmunka!

 

ISMÉT LEHETŐSÉG NYÍLT ÖNKORMÁNYZATUNKNÁL NYÁRI DIÁKMUNKÁRA!

 

 

A PROGRAM  2018. JÚNIUS 18-TÓL AUGUSZTUS 31-IG TART, DOLGOZHATSZ  

NAPI 6 ÓRÁBAN!

 

JELENTKEZZ SZILVESZTER LAJOS ALPOLGÁRMESTER ÚRNÁL A  06/30/692-1073, ILLETŐLEG

                          VARJU MIKLÓSNÉ ÜGYINTÉZŐNÉL A 06/30/432-4137 TELEFONSZÁMOKON.

JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE: 2018. MÁJUS 15.

12:00 ÓRA

 

KIZÁRÓLAG CSAK AZ VEHET RÉSZT A DIÁKMUNKÁBAN, AKI ELŐZETESEN REGISZTRÁL A LAKÓHELY SZERINT ILLETÉKES JÁRÁSI HIVATAL FOGLALKOZTATÁSI OSZTÁLYÁN A KÖVETKEZŐ IDŐPONTOK EGYIKÉBEN:

·         2018.05.09. 14:00-16:00

·         2018.05.16. 14:00-16:00

·         2018.05.23. (UTOLSÓ LEHETŐSÉG!)

Sajtóközlemény: A DÉLEGYHÁZI EGÉSZSÉGHÁZBAN MEGKEZDŐDIK A FEJLESZTÉS

2018.04.25

Sajtóközlemény

A DÉLEGYHÁZI EGÉSZSÉGHÁZBAN MEGKEZDŐDIK A FEJLESZTÉS

A projekt alapvető célja egy egészséges, motiváló környezet megteremtése. A projekt keretében az Egészségház felújítására kerül sor.

 

A projekt, a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatás keretében valósul meg, 35,5 millió forint támogatás segítségével.

A projekt alapvető célja pályázó a meglévő egészségház bővítését tervezi 2 db védőnői szobával és a szükséges kiegészítő helységekkel együtt. Az elmúlt 5 évben az épületeken semmilyen felújítás nem történt. A bővített épület bruttó alapterülete: 384,99m2. A bővített rész vonatkozásában a terveknek megfelelően alapozás, falazás, a nyílászárók elhelyezése, tetőfedés, az épület külső-belső vakolása, burkolása, az elektromos, víz és fűtésrendszer kiépítése kerül megvalósításra. Megvalósul az épület komplex akadálymentesítése. A bővített épületrészbe való bejutáshoz a meglévő fogorvosi rendelő bejáratát használjuk fel. A bővített védőnői részbe, a meglévő épületből az elbontásra kerülő női, férfi WC előterén keresztül érünk be. A fogorvosi rendelőhöz szükségszerűségből kialakítandó akadálymentesített WC-blokk, a bővített épületrészben kerül elhelyezésre, váróból megközelítve. A személyzeti WC blokkot a váróból lehet megközelíteni. A védőnői rendelő, és a védőnői munkaszoba egymás mellett kerül elhelyezésre. A személyzeti WC blokk mellett kerül kialakításra a „betegek számára fenntartott ” WC blokk, előtéren keresztül, váróból megközelítve. A takarítószer-és eszköz tároló, a meglévő kazánhelyiségben lesz kialakítva. A megvalósítást követően az egyik védőnői szoba esetenként szűrővizsgálatok elvégzésére, csoportos kismama felkészítők tartására is helyt adhat, ezáltal az szoba multifunkciós helyiségként is szolgálva. Általános cél, az egészségügyi alapszolgáltatások vonzóvá tétele az infrastruktúrafejlesztéssel és a munkafeltételek minőségének javításával. A projekt hozzájárul az esélyegyenlőség elveinek érvényesüléséhez, a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek egészségügyi alapellátáshoz való akadálymentes hozzáféréséhez.

Projektazonosító: PM_EUALAPELLATAS_2017/54

Támogató: Pénzügyminisztérium

Megvalósítás helye: 2337 Délegyháza, Rákóczi utca 8.

Projekt megvalósítás kezdő napja: 2018. év 04. hó 15. nap.

Projekt megvalósítás záró dátuma: 2018. év 11. hó 15. nap.

További információ kérhető: Csikós-Papp Mónika

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egyműködésben a Tankerülettel

A mai napon a Tankerület és Önkormányzatunk aláírta az iskola - tervek szerinti teljes - bővítéséről szóló 226 millió forint összegű megállapodást.

Külön érdekesség és egyben öröm, hogy Pest megye iskolái közül a Délegyházi Hunyadi János Általános Iskola kapta a legmagasabb összegű tankerületi támogatást.

Tájékoztatás

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy 2018. április 21-én (szombat)

a Délegyházi Polgármesteri Hivatal zárva tart.

Megértésüket előre is köszönjük!

 

Délegyházi Polgármesteri Hivatal

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.