Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás

Kedves Délegyházi Lakótársaim!

 

A koronavírus járvány elterjedésének megakadályozására vonatkozó ajánlások értelmében fontos, hogy a településen élő időskorúak ne hagyják el otthonaikat.

Számos esetben a család és hozzátartozók segítségével megoldható, hogy a bevásárlások és az esetleges gyógyszerkiváltások miatt se kelljen a veszélyeztetett korosztályba tartozóknak elhagyniuk otthonukat, azonban vannak olyan lakótársaink, akik egyedül élnek, nem számíthatnak a család segítségére.

Délegyháza Község Önkormányzat részéről létrejött egy csapat, akik közreműködnek az időskorúak ellátásában, így dr. Riebl Antal mellett, dr. Molnár Zsuzsanna jegyző asszony, Tisza Gabriella, Dóra Aladárné, Budavári Irma, Ács Ágnes, Zolnai Krisztina, Dr. Balogh-Gaál Andrea, Dósa Renáta és Zsákai Judit vállalnak feladatot a segítségnyújtásban.

Az összefogás jegyében várjuk olyan önkéntesek jelentkezését, akik aktívan is részt vállalnának a vírus terjedésének megakadályozásában azzal, hogy a segítség nélkül maradt, a vírus szövődményeinek leginkább kitett délegyházi lakótársainknak ne kelljen elhagyniuk otthonaikat, így a rendkívüli időszak alatt segítenének mindazokban a feladatokban, melyek egyébként közösségi érintkezéssel járnak.

A jelentkezéseket várjuk Dr. Balogh-Gaál Andreánál, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve 06-24/542-155 (5-ös mellék) telefonszámon.

Tüdőszűrés

Tüdőszűrés!

Tájékoztatjuk Délegyháza lakosait, hogy Községünkben a tüdőszűrés időpontjai az alábbiak:

    2020. március 6. (péntek)     7.45-13.30-ig.

                       2020. március 9. (hétfő)         12.00-17.30-ig.

                       2020. március 10. (kedd)      7.45-13.30-ig.

                       2020. március 11. (szerda)      12.00-17.30-ig.

                       2020. március 12. (csütörtök) 7.45-13.30-ig.

                       2020. március 13. (péntek)     7.45-13.30-ig.

                  

A tüdőszűrés helye: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Délegyházi Csoportjának klubhelyisége, 2337 Délegyháza, Dózsa György utca 59. (Orros Ház)

Fontos tudnivalók:

A 18-40 év közötti lakosainknak 1700,-Ft térítési díjat kell fizetniük, a szűrés helyszínén kapott, a törökbálinti kórház számára szóló csekk befizetésével. Amennyiben felbélyegzett válaszborítékot is hoznak, abban az esetben 3 héten belül a szakorvosi leletet meg fogják Önöknek postán küldeni.

A TAJ – kártyát, és a lakcímkártyát mindenképpen hozzák magukkal.

Az idei évben újdonság, hogy a szűrés helyszínén a telefonszámukat is kérni fogják.

14-18 év közötti fiataloknál a tüdőszűrő vizsgálat INGYENESEN elvégezhető amennyiben:

- rendelkeznek érvényes iskolaorvosi, vagy üzemorvosi beutalóval.

- rendelkeznek szülői, vagy gondviselői beleegyező nyilatkozattal.

- rendelkeznek érvényes személyi igazolvánnyal, lakcímkártyával.

- rendelkeznek TAJ kártyával.

Délegyházi Polgármesteri Hivatal

Védőnői pályázat

Délegyháza Község Önkormányzata

a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet

Védőnői Szolgálat
Védőnő

munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Pest megye, 2337 Délegyháza, Rákóczi utca 8.

Bővebben ...

Tájékoztatás

Tájékoztatás!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a felújítási munkálatok miatt a Nyírfa utcát és az Árok utcát (Nyírfa utca és Vadvirág utca közötti szakaszát) 2019. október 19-én 07:00 és 16:00 óra között lezárjuk a forgalom elől.

Délegyháza Község Önkormányzata

Bursa Hungarica 2019-2020 tanév második és 2020-2021 első félév pályázati felhívás

Figyelem! Figyelem!

Délegyházi Diákok!

Délegyháza Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve ezennel kiírja a 2019. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2019/2020. tanév második és a 2020/2021. tanév első félévére vonatkozóan.

A pályázók köre:

A Bursa Hungarica Ösztöndíjban az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet 18. § (2) bekezdése alapján kizárólag a települési önkormányzat területén állandó lakóhellyel (a továbbiakban: lakóhely) rendelkezők részesülhetnek.

Az ösztöndíjat minden pályázati fordulóban újra kell pályázni.

A pályázat benyújtásának módja és határideje: 2019. november 5.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését, feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzat köteles az EPER-Bursa rendszerben igazolni. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

A pályázatokat 2019. november 5-ig kell benyújtani az önkormányzathoz a pályázati anyagban szereplő módon. Mindenki figyelmét felhívjuk, hogy az időpont elmulasztása kizárást eredményez.

                                                                                   Délegyháza Község Önkormányzata

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.