Délegyháza

Önkormányzat

Gázszüneti értesítő

Tisztelt Felhasználók!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az FGSZ Földgázszállító Zrt. tájékoztatása szerint 2023-as évben az FGSZ Földgázszállító Zrt. saját nagynyomású gázhálózatán, valamint annak elemein (átadók, szerelvények stb.) az Önök fogyasztási pontját/pontjait is érintő, a gázszolgáltatási szünettel járó gázvezeték kiváltási, karbantartási munkákat végez. A fentiek miatt fogyasztási pontjukon/pontjaikon a karbantartási munkák idején gázszünet várható.


A gázszünet várható időpontja és időtartama:

Kezdete: 2023.06.14.08:00
Vége: 2023.06.15.20:00

 

Társaságunk a gázszünetre, valamint az üzembe helyezést követő időszakra megerősített ügyfélszolgálattal, és műszaki szakszemélyzettel készül fel, amely lehetővé teszi az esetleges panaszok és üzembehelyezési zavarok gyors javítását, a fogyasztási helyeken a mihamarabbi gázszolgáltatás visszaállítását.
A fentiek mellett a készülékek és Önök gázrendszerének biztonsága érdekében a következőkről kérjük szíveskedjenek gondoskodni:
A GÁZSZÜNET MEGKEZDÉSE ELŐTT KÉRJÜK, SZÍVESKEDJEN A GÁZVETÉKBE ÉPÍTETT FOGYASZTÓI FŐELZÁRÓT ÉS A GÁZMÉRŐNÉL FELSZERELT ELZÁRÓT ELZÁRT ÁLLAPOTBA FORDÍTANI!
A legnagyobb óvintézkedések mellett is előfordulhat, hogy a lakossági és nagyfogyasztói üzembehelyezésnél probléma merül fel, ami miatt előre is elnézésüket kérjük. A mihamarabbi probléma megoldás érdekében kérjük szíveskedjenek a lakosságot/munkatársakat tájékoztatni az ügyfélszolgálatunk elérhetőségeiről, amelyen 0-24 órában fogadjuk a hibabejelentéseket és az észrevételeket.

Társaságunk ügyfélszolgálati elérhetőségei:

Cím: MAGÁZ Kft Gödöllői Üzem, Gödöllő, Szabó Pál út 28.
Tel: 06-28/545-515 0-24 órás regionális ügyelet
Tel.: 06-93/500-500 0-24 órás központi ügyelet
A gázszolgáltatás kimaradásáért szíves elnézését kérjük, az üzembe helyezés gyors és szakszerű elvégzéséhez nyújtott segítségét köszönjük.

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.