Délegyháza

Önkormányzat

ELEKTROMOS HULLADÉKGYŰJTÉSI AKCIÓ

 

rolfimkft2

ELEKTROMOS HULLADÉKGYŰJTÉSI AKCIÓ

 

 

 

 

A ROLFIM Kft és Délegyháza Önkormányzatának szervezésében elektromos és elektronikai hulladék berendezés (e-hulladék) gyűjtést szervez, amely során INGYEN leadhatja összegyűlt e-hulladékát.

 

Az e-hulladékgyűjtés ideje: 2022. május 07., (szombat), 08:00-12:00-ig

 

Az e-hulladékgyűjtés telepített gyűjtőhelye: Kossuth Lajos utca 2, Polgármesteri Hivatal udvara

 

Mi az e-hulladék gyűjtési akció célja?

 

 

Gyűjtés szervezői elkötelezett hívei a környezet védelmének, ezért szeretnék elérni, hogy szélesedjen az újrahasznosítható hulladékok begyűjtésének köre. Az e-hulladék különleges gyűjtést és kezelést igényel - azaz nem gyűjthető a háztartási vegyes hulladékkal. Az elektronikai hulladékok a sok újrahasznosítható másodnyersanyag mellett számos mérgező anyagot – nehézfémet (ólom, kadmium, higany, króm) is tartalmazhat, amelyek a környezet számára nagy veszélyt jelenthetnek. Az e-hulladék másodnyersanyagokat is rejt, amelynek jelentős része újrahasznosítható. Ennek ellenére nagy részük ma mégis hulladéklerakókba, erdőszélekre, illegális lerakókba, vagy illetéktelen kezekbe kerül.

 

A cél az, hogy az e-hulladék minél nagyobb mértékben hasznosuljon, illetve a benne található környezetre, emberre veszélyt jelentő mérgező anyagok ellenőrzött körülmények között kerüljenek ki környezetünkből.

 

Védjük együtt környezetünket! Kérjük, vegyen részt felhívásunkban!

 

Gyűjtés során leadható elektronikai berendezések a teljesség igénye nélkül

 

 

„minden, ami valaha árammal, elemmel, akkumulátorral működött”

 

A ROLFIM Kft. továbbá lehetőséget biztosít, hogy egész évben a 2310 Szigetszentmiklós-Gyártelep ÁTI-Sziget Ipari Park alatti telephelyén használt, illetve hulladékká vált elektromos és elektronikai berendezéseket térítésmentesen átveszi H-P-ig, 8-13 óra között. Elektronikai hulladékgyűjtéssel kapcsolatosan érdeklődni szintén a 06-1/269-0234-es telefonszámon lehet!

 

 

 

Együttműködésüket előre is köszönjük,

rolfim kftpng

 

 


 

 

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.