Délegyháza

Önkormányzat

Felhívás

 

 

Tisztelt Délegyházi Lakosok!

 

 

Délegyháza Község Önkormányzata a szokásos „Föld napja alkalmából” megrendezésre kerülő közösségi hulladékgyűjtésre hívja Önöket. Az idei évben a Covid vírus miatt kialakult veszélyhelyzetre tekintettel nem a megszokott módon kerül sor a hulladékgyűjtésre. A programban résztvevők a hulladékot családi körben, maszkban, egymástól külön területeken fogják gyűjteni, amit mindenki kiválaszthat a csatolt térképen. Az összegyűjtött hulladékot önkormányzatunk elszállítja, így kérjük jelezzék ennek igényét.

 

 

A hulladékgyűjtés időpontja: 2021. április 29. és 2021. május 02. közötti napokon

 

 

A Polgármesterei Hivatal dolgozói 2021. április 29. napján 8-15 óra között fogják megtisztítani Délegyháza több területét az illegálisan lerakott hulladékoktól. A Polgármesteri Hivatalból mindenki jönni fog, mert fontos, hogy példát mutassunk és az is fontos, hogy ne költsünk milliókat a hulladék begyűjtésére.

Kérem, hogy fenti problémát Önök is viseljék a szívükön, mert látványos eredményt csak többen, összefogva érhetünk el.

Kesztyűkről, zsákokról és maszkokról Délegyháza Község Önkormányzata gondoskodik.

Kérem, szíveskedjenek visszajelezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, hogy melyik területen hány emberre számíthatunk Önök által, annak érdekében, hogy a beosztásokat elkészíthessük, és a kesztyűkről, maszkokról gondoskodhassunk.

 

 

 

Tisztelettel:
                                                        Délegyháza Község Önkormányzata

 

Térkép

 

 

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.