Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztató a konténer rendelés menetéről Délegyháza

Tájékoztató a konténer rendelés menetéről
Délegyháza

Kommunális és építési törmelék, sitt elszállítására az alábbiak szerint konténer igényelhető:
Az igénylés személyesen vagy honlapunkon - Konténer igénylés menüponton – keresztül lehetséges.
A konténer igénylésének menete:
A konténer igénylése űrlap maradéktalan, pontos és valós adatokkal történő kitöltését, és az adatkezeléssel kapcsolatos információk elfogadását követően az „Igény elküldése” gombra kattintva a megadott felhasználási hely település szerinti illetékes ügyfélszolgálat részére továbbításra kerül az igénylés. Az igénylésről a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címről igazoló e-mail érkezik az igénylésben megadott e-mail címre.
FONTOS! A beküldött konténer igénylő űrlap NEM MINŐSÜL MEGRENDELÉSNEK, munkatársaink egyeztetés céljából minden esetben felveszik az Igénylővel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén (telefon, e-mail)!
A felhasználási hely szerinti érvényben lévő konténer ürítési díjakról munkatársaink adnak pontos felvilágosítást a megrendelés egyeztetésekor, véglegesítésekor.
Munkatársainkkal történő egyeztetést követően kerül sor a konténer megrendelő nyomtatvány kiküldésére, melyet aláírást követően a megadott e-mail címre visszajuttatni szükséges! Az aláírt és visszajuttatott konténer megrendelő nyomtatvány MEGRENDELÉSNEK MINŐSÜL.
Az igényléssel kapcsolatos fontos információk!
Konténer űrmértékének kiválasztása:
•    5; 8; 10; 15; 32 m3-es űrtartalmú konténerek bérlésére van lehetőség, amennyiben vegyes kommunális hulladék elhelyezésére igényli.
•    Ha a konténert építési törmelék elhelyezésére igényli, úgy csak 5 és 15 m3-es űrtartalmú konténerek bérlésére van lehetőség (műszaki okokból)!!!
Délegyháza
Konténer űrtartalma    Lakossági ár    Közületi ár
5 m3    17.417,- + ÁFA    20.000,- + ÁFA
8 m3    27.867,- + ÁFA    32.000,- + ÁFA
10 m3    34.833,- + ÁFA    40.000,- + ÁFA
15 m3    52.250,- + ÁFA    60.000,- + ÁFA
Kiszállítás és tervezett időtartam meghatározása:
•    hétvégén (szombat és vasárnap), továbbá ünnepnapokon nem történik konténerszállítás (sem kiszállítás, sem beszállítás)
•    A konténer felhasználási helyen történő tartózkodási idejére napi bérleti díjat számítunk fel a konténer ürítési díjon felül, melynek összege 2.500,- Ft + ÁFA /nap
•    Ugyanazon napra kiszállítás és beszállítás nem igényelhető, kiszállítást követően csak a rá következő első hétköznapra eső munkanapon lehetséges a beszállítás.
Például:            *kedd kiszállítás – szerda beszállítás: 1 nap bérleti díj)
*péntek kiszállítás – hétfő beszállítás: 3 nap bérleti díj
*szerda kiszállítás, de a csütörtök ünnepnap – péntek beszállítás: 2 nap bérleti díj
•    Amennyiben az Igénylő hibájából nem történik meg a konténer beszállítása a megrendelésben szereplő határnapon, úgy az Igénylőt a beszállítás tényleges időpontjáig terheli a napi bérleti díj megfizetésének kötelezettsége.
•    Amennyiben Társaságunk hibájából nem történik meg a konténer beszállítása a megrendelésben szereplő határnapon, úgy az Igénylőt csak a beszállítás megrendelőben szereplő határnapjáig terheli a napi bérleti díj megfizetésének kötelezettsége.
Elérhetőségeink:
Postacím: 2700 Cegléd, Kút u. 5.
Telefon: 53/500-152; 53/500-153
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.dtkh.hu

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.