Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás

Szeretve Tisztelt Délegyházi Lakótársaim!
 
Tájékoztatom Önöket, hogy tegnap és ma (24-én) a Napsugár Óvoda, a Vackor Bölcsőde és a Zsebi-Baba Családi Bölcsőde munkában lévő valamennyi dolgozóját érintően a SARS-CoV-2 koronavírus kimutatására alkalmas tesztelést végeztek a központi szervek szakemberei. A vizsgálatok nyomán egy óvodai dolgozónál lett pozitív az értékelés.
Az Oktatási Hivatal fentiek miatt, 2020. november 24-től december 02-ig a Csigabiga és a Katica csoportokban rendkívüli szünetet rendelt el. A gyermekek ebben az időszakban nem járhatnak óvodába. Azokra a gyermekekre, akik az érintett csoportokban tegnap – azaz 2020. november 23-án, hétfőn - nem voltak óvodában ez a rendelkezés nem vonatkozik.
Az érintett csoportba járó gyermekek szülei a Járási Hivataltól fogják megkapni a fentiekről szóló határozatot.
Eddig is és a jövőben is nagy figyelmet fordítunk a higiénés szabályok betartására, a fertőtlenítésre a takarítására. Ennek keretében a két érintett óvodai termet a mai napon fertőtlenítjük. A fertőtlenítést a Dunavarsányi Városgazda Kft. munkatársai végzik.
Tisztelettel kérem, hogy a továbbiakban is tartsák be a központilag előírt járványügyi előírásokat.
Köszönöm figyelmüket, együttműködésüket és megértésüket.
 
Újra győzni fogunk!
 
Őszinte tisztelettel: Dr. Riebl Antal polgármester

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.