Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Bizonyára értesültek róla, hogy az óvodák és a bölcsődék újranyitásáról döntött a Kormány. Intézményünk továbbra is fokozottan ügyel a higiéniai szabályok betartására. Az épületbe lépéskor továbbra is kötelező a kézfertőtlenítés. Az óvoda épületébe a főbejáraton keresztül lehet bemenni, a gyermekeket az előtérben kell átadni az ott tartózkodó dolgozónak. Kérem, hogy csak teljesen egészséges gyermeket hozzanak óvodába.

Természetesen a korábbi gyakorlat szerint hiányzás után jelezni kell, hogy a gyermek mikortól jön újra közösségbe.

Május 25., hétfőtől a konyha bővítése miatt az ebédet Dunavarsányról fogják szállítani. Ezért az elmúlt hetekhez hasonlóan az étkezési igényeket a következő hétre, minden szerdán 10 óráig kell leadni az óvoda titkárságán, telefonon a 24/212-070, vagy +36 30/692-1054, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Hét közben új rendelés felvételére és módosítására nincs lehetőségünk.

Amennyiben kérdésük, vagy kérésük lenne, forduljanak hozzám bizalommal.

Darabos Zsuzsanna

Intézményvezető
Délegyháza Napsugár Óvoda

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.