Tájékoztatás

Tájékoztatás!

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a koronavírus-járvány elterjedésének megelőzése érdekében a Délegyházi Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje 2020. március 13. napjától kezdődően, határozatlan ideig szünetel (kivéve haláleset anyakönyvezése sürgős esetben).
Beadványaikat ügyfélkapun (cégkapun) keresztül elektronikus úton, vagy postai úton, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal főbejáratánál kihelyezett postaládába téve tudják a Hivatal részére eljuttatni.
A Hivatal ügymenete továbbra is folyamatos marad.

Központi e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telekadó, települési adó ügyintéző e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Építményadó ügyintéző e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Településüzemeltetési és –fejlesztési ügyintézők e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,

Pénzügyi Osztály e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (étkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Szociális ügyintéző e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Igazgatási ügyintéző e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gépjárműadó, helyi iparűzési adó, anyakönyv ügyintéző e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Községgondnokság e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jegyző e-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dokumentumok letölthetők a következő linken:

https://www.delegyhaza.hu/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=1&Itemid=135

Hivatali Kapus elérhetőség:

Délegyháza Polgármesteri Hivatal KRID száma: 503153145

Délegyháza Község Önkormányzata KRID száma: 151010769

Központi telefonszám: 06-24/542-155

Mellékek:

1-es Titkárság

2-es Jegyző

3-as Településüzemeltetési és –fejlesztési ügyintézők

4-es Pénzügyi Osztály

5-ös Szociális ügyintéző

6-os Adó (Telekadó, Települési adó, Építményadó) ügyintézők

7-es Igazgatási ügyintéző

8-as Adó (Gépjárműadó, helyi Iparűzési adó), anyakönyv ügyintéző

9-es Községgondnokság