Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás

Tájékoztatás

Délegyháza Község Önkormányzata folytatja az útfelújítási programot. A kivitelezőtől kapott információk alapján várhatóan az alábbi ütemezésben.

1:) 2019. 08. 26-tól szeretnénk az Árpád utca aszfaltozását elvégezni. Előtte 2019. 08 21-től megépítjük az Árpád utcában a buszmegállót.

2.) Az Árpád utcai buszmegálló építése során a buszmegállót 3 napra – tehát várhatóan 2019. 08. 21-től– 2019. 08. 24-ig - ideiglenesen az Árpád utca-Rákóczi utca csomópont felé áthelyeznénk. Ez idő alatt elkészül a buszmegálló alapja, szegélye, 

3.) Fentiekkel összefüggésben 2019. 08. 26-án tervezzük az Árpád utca - Rákóczi utca csomópontban félpályás lezárás mellett a marást elvégezni.

4.) 2019. 08. 27-én félpályás lezárás mellett elkezdjük az Árpád utca - Rákóczi utca csomópont aszfaltozását az állomástól az Árpád utca felé haladva a jobb oldali (nagyobb) íven.

A gépjárműforgalmat a félpályás lezárás mellett a Rákóczi utcába tereljük. A csomópontban fél sávos a kétirányú forgalmat jelzőőrök biztosítják. A lezárás időtartama alatt a vasúti átjáró felől a Petőfi utcától az Árpád utca - Rákóczi i utca csomópontig a Rákóczi utca zsákutca lesz. A buszforgalmat az Árpád utcában az aszfaltozás ideje alatt átengedjük.

5.) 2019. 08. 28-án félpályás lezárás mellett elkezdjük az Árpád utca - Rákóczi utca csomópont aszfaltozását az állomástól az Árpád utca felé haladva a bal oldali (kisebb) íven. A Dunavarsány felől érkező gépjárműforgalmat a félpályás lezárás a vasútállomástól az Árpád utca - Rákóczi utca csomópontban egy irányban a Rákóczi utca folytatásában a Petőfi utcába  tereljük.

A Rákóczi utcából a Vasút sorra a kihajtást az addigra elkészülő jobbra kanyarodó sávban biztosítjuk. A lezárás időtartama alatt a Vasúti átjáró felől az Árpád utca - Rákóczi utca csomópontba nem lehet behajtani.

A buszforgalmat az Árpád utcában az aszfaltozás ideje alatt átengedjük. Az egyirányú szakaszon jelzőőrrel biztosítjuk a Dunavarsány felé közlekedő busz biztonságos áthaladását.

6.) 2019. 08. 29- 30. Árpád utca aszfaltozásának befejezését tervezzük, félsávos lezárás mellett. A buszforgalmat mindkét irányban változatlan útvonalon félpályán biztosítjuk. Egyéb gépjárművek ez idő alatt a Petőfi utcán vagy a Rákóczi utca - Kossuth utca útvonalon tudják kikerülni az Árpád utcát.

Megértésüket és Türelmüket Kérjük!

Délegyháza Község Önkormányzat

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.