Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztató

Tisztelt délegyházai Lakosok!

2019. június 12-14 között kívánjuk a Vasút sor MÁV állomás előtti szakaszát leaszfaltozni.  Az aszfaltozás pontos időpontjáról a jövő hét elején az önkormányzat honlapján, facebookon, a közintézményekben, a buszmegállókban, valamint a hirdetőtáblákon tájékoztatjuk Önöket. Az időpont attól függ, hogy az aszfaltozó géplánc mikor fejezi be a jelenlegi munkáját.

Az aszfaltozás 1 napot vesz igénybe. Az aszfaltozás napján a Vasút sor e szakaszát lezárjuk.

Az autósoknak javasoljuk, hogy ezen a napon a majosházai kereszteződést használják.

A BUSSZAL KÖZLEKEDŐK FIGYELMÉBE!

A Volánbusz járatai ezen a napon a dunavarsányi MÁV állomásig közlekednek. Az utasok a dunavarsányi MÁV állomásig vegyenek jegyet. A Délegyházáról utazók itt tudnak felszállni a Volánbusz járataira.

A délegyházai önkormányzat busza a Volánbusz menetrendje szerint a dunavarsányi MÁV állomás – Délegyháza buszforduló – dunavarsányi MÁV állomás között a Volánbusz megállókban megállva szállítja az utasokat.

A MÁV állomás előtti megállót ezen a napon nem lehet használni, ezért a megállót ideiglenesen áthelyezzük az önkormányzat épülete elé.

A kényelmetlenségért megértésüket kérjük.

Délegyháza, 2019. június 07.

                                                                           Délegyháza Község Önkormányzata

 

 

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.