Sajtóközlemény: A DÉLEGYHÁZI EGÉSZSÉGHÁZBAN MEGVALÓSULT A FEJLESZTÉS

2018.10.25

Sajtóközlemény

 

 

A DÉLEGYHÁZI EGÉSZSÉGHÁZBAN MEGVALÓSULT A FEJLESZTÉS

A projekt alapvető célja egy egészséges, motiváló környezet megteremtése. A projekt keretében az Egészségház felújítására került sor.

A projekt, a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatás keretében valósult meg, 35,5 millió forint támogatás segítségével. Általános cél, az egészségügyi alapszolgáltatások vonzóvá tétele az infrastruktúrafejlesztéssel és a munkafeltételek minőségének javításával. A projekt hozzájárul az esélyegyenlőség elveinek érvényesüléséhez, a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek egészségügyi alapellátáshoz való akadálymentes hozzáféréséhez.

A fentiek elérése érdekében a fejlesztés eredményeként sor került a meglévő egészségház bővítésére 2 db védőnői szobával és a szükséges kiegészítő helységekkel együtt. A projekt eredményeképpen a szolgáltatás minősége javul, a zsúfoltság csökken.

Projektazonosító: PM_EUALAPELLATAS_2017/54

Támogató: Pénzügyminisztérium

Megvalósítás helye: 2337 Délegyháza, Rákóczi utca 8.

Projekt megvalósítás kezdő napja: 2018. év 04. hó 15. nap.

Projekt megvalósítás záró dátuma: 2018. év 11. hó 15. nap.

További információ kérhető: Csikós-Papp Mónika

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.