Délegyháza

Önkormányzat

Apuuu! Kezdődik!!!!

Január első hetében elkezdődött óvodánk bővítése. Az utóbbi évek legnagyobb beruházása során hatszáz négyzetméteren megvalósul  a meglévő épületrész felújítása, továbbá szintén hatszáz négyzetméteren teljesen új épületrész készül. Az építkezés nyomán további 340 m2 nagyságú  terasszal is bővülünk.

Kialakítunk még egy hatalmas óvodakertet és  kényelmes parkolót is biztosítuk a Kossuth Lajos utca felől. Érdekességként említjük, hogy lesz egy multifunkcionális terem, amely mind testnevelésre, mind kulturális programok lebonyolítására alkalmas lesz.

Természetesen a tervezők – az uniós normáknak megfelelően – gondoltak a fogyatékkal élőkre, így  az egész ovi akadálymentessé válik. 

A generálkivitelező KINAMÉ Kft-vel kötött szerződésünk alapján várhatóan 2012. júniusában vehetik birtokba az új ovit gyermekeink és az óvónénik.

Az építkezés alatt óvodásaink elhelyezését a Kultúrotthonban és a Hunyadi János Általános Iskolában oldjuk meg, s a konyha is kitelepül jelenlegi helyéről. A teljes munkaterületet február 13-án veszi át a kivitelező.

A munkák tehát elkezdődtek, s bizalommal várjuk a minőségileg kifogástalan, határidőre történő átadást. Az időjárás eddig kegyes volt hozzánk, reméljük a továbbiakban is barátságban leszünk az időjárás-felelőssel.

 

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.