Délegyháza

Önkormányzat

Felsőbb osztályba léphet.......

Ez az üzenet várta Egyesületünk vezetőségét a közelmúltban. A bizonyítvány szövegére emlékeztető mondatrész most nem a diákéletre, hanem labdarúgóinkra vonatkozott.

Az történt, hogy csapatunk parádés tavaszi szereplése és a jószerencse segítségével mint csoportunk második helyezettje egy osztállyal feljebb jutott, így a 2011/2012-es bajnokságban ismét a megye I. osztályban szerepelhet a „kicsike Délegy.”

A magasabb osztály reményeink szerint magasabb színvonalat jelent, sőt azt is, hogy újabb utánpótlás csapatokat is kell indítanunk a bajnokságban. Mindezek miatt szeretettel várunk minden labdarúgáshoz kedvet érző gyermeket. A sportot nem lehet elég korán kezdeni!

Természetesen várjuk kedves szurkolóinkat is, hiszen ismét jó színvonalú, izgalmas mérkőzéseket láthatnak a Némedi úti pályán.

Csapatunk őszi sorsolása (.xls) - (Az ifjúsági mérkőzések a felnőtt mérkőzéshez viszonyítva két órával korábban kezdődnek.)

 

.

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.