Délegyháza

Önkormányzat

Üzemeltetés 2.1

 2.1. Közvilágítással kapcsolatos tájékoztatás

 

 1990. évi LXV. számú „A helyi önkormányzatokról” szóló törvény 8.§ (4) pontja kimondja, hogy a települési önkormányzat köteles gondoskodni a közvilágításról.

Délegyháza Község Önkormányzat Képviselő- testülete 468/2009. (XI.30.) számú határozatban döntött az ELMű-ÉMÁSZ Hálózati Kft. „Napfény” elnevezésű közvilágítási szerződéscsomag elfogadásáról, amellyel szerződés alapján biztosítja a törvényben előírt közvilágítási feladatok (üzemeltetés, fenntartás, karbantartás) ellátását.

Délegyháza Község Önkormányzata minden évben bővítette a közvilágítását ennek köszönhetően kb.620 db közvilágítási lámpa van Délegyházán. A lámpatestek alapszabályként minden második közvilágítási oszlopra kerültek kihelyezésre.

Azokon a helyeken, ahol az elektromos ellátottság nem tette lehetővé gazdaságosan a közvilágítás elektromos árammal történő kiépítését, ott 49 db AMT-MONO-8 W-2019-KV5 típusú, napelemről töltődő, saját akkumulátorral rendelkező (autonóm) LED fényforrást használó, antracit szürke utcai kandelábert helyezett ki az önkormányzat 2016. évtől folyamatosan.

Az önkormányzathoz beérkezett új közvilágítási lámpatestek felszerelésére vonatkozó ajánlatok közül a legkedvezőbb ajánlatban 1 db közvilágítási lámpa kiépítése a már meglévő 0,4 kV-os hálózati oszlopra

 36 W- os kompakt csöves lámpa esetén: 89.000.-Ft+ ÁFA

 70W-os NA fényforrással: 128.000.-Ft + ÁFA összegbe kerül.

Amennyiben az új közvilágítási lámpatestek felszereléséhez szükséges lámpatestenkénti összeget „közérdekű felajánlásként” hivatalunk házipénztárába igénylő által befizetésre kerül, úgy hivatalunk megrendeli a közvilágítási lámpatestek felszerelését.

Az ügycsoport felelőse:

Tisza Gabriella településüzemeltetési előadó

 Elérhetősége:

Polgármesteri Hivatal 13-as számú szoba

 Tel: 06 (24) 542-155 / 105-ös mellék

 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Ügyfélfogadási rend:

 Hétfő: 8.00-16.00

 Szerda: 8.00-17.30

 Ügyintézési határidő:

 Kérelem beérkezését követő 22 munkanap

 

 

 

<- Vissza

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.