Délegyháza

Önkormányzat

Szűrő
 • Tájékoztatás

  Tisztelt Lakosság!

  Az áramszolgáltató értesítése alapján 2023.11.09-én és 2023.11.10-én 9:00 - 16:00ig a listában szereplő ingatlanoknál áramszünet lesz.

  Megértésüket köszönjük!

  Délegyháza Község Önkormányzata

   

  Térkép

  Értesítő

  Lista1

  Lista2

  Lista3

   

 • Áramszünet

  Tisztelt Lakosság!

  Az áramszolgáltató értesítése alapján 2023. november 03-án 9:00 - 14:00ig a listában szereplő ingatlanoknál áramszünet lesz, az Általános Iskola áramfejlesztése miatt.

  Megértésüket köszönjük!

  Délegyháza Község Önkormányzata

   

  Lista

 • Bursa Hungarica felhívás

   Figyelem! Figyelem!

  Délegyházi Diákok!

   

  Délegyháza Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve ezennel kiírja a 2023. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2023/2024. tanév második és a 2024/2025. tanév első félévére vonatkozóan.

   

  A pályázók köre:

  A Bursa Hungarica Ösztöndíjban az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet 18. § (2) bekezdése alapján kizárólag a települési önkormányzat területén állandó lakóhellyel (a továbbiakban: lakóhely) rendelkezők részesülhetnek. 

  Az ösztöndíjat minden pályázati fordulóban újra kell pályázni.

  A pályázat benyújtásának módja és határideje: 2023. november 3.

  A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

  https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

  A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését, feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzat köteles az EPER-Bursa rendszerben igazolni. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

  A pályázatokat 2023. november 3-ig kell benyújtani az önkormányzathoz a pályázati anyagban szereplő módon. Mindenki figyelmét felhívjuk, hogy az időpont elmulasztása kizárást eredményez.

   

   

                                                                                    Délegyháza Község Önkormányzata

   

  Pályázati Kiírás A

  Pályázati Kiírás B                                                                                                          

   

 • ELEKTROMOS HULLADÉKGYŰJTÉS

   

  ELEKTROMOS HULLADÉKGYŰJTÉS

   

   

   

  Délegyháza Önkormányzata elhasznált vagy elavult elektromos és elektronikai berendezések gyűjtését szervezi, amely során INGYEN leadhatja összegyűlt e-hulladékát.

   

  Az e-hulladékgyűjtés ideje: 2023. október 7. (szombat), 08:00-12:00-ig

   

  Az e-hulladékgyűjtés gyűjtőhelye:Kossuth Lajos utca 2, Polgármesteri Hivatal udvara

   

   

  Gyűjtés szervezői elkötelezett hívei a környezet védelmének, ezért szeretnék elérni, hogy szélesedjen az újrahasznosítható hulladékok begyűjtésének köre. Az elektronikai hulladékok a sok újrahasznosítható másodnyersanyag mellett számos mérgező anyagot – nehézfémet (ólom, kadmium, higany, króm) is tartalmazhat, amelyek a környezet számára nagy veszélyt jelenthetnek. Az e-hulladék másodnyersanyagokat is rejt, amelynek jelentős része újrahasznosítható. Ennek ellenére nagy részük ma mégis hulladéklerakókba, erdőszélekre, illegális lerakókba, vagy illetéktelen kezekbe kerül.

   

  A célaz, hogy az e-hulladék minél nagyobb mértékben hasznosuljon, illetve a benne található környezetre, emberre veszélyt jelentő mérgező anyagok ellenőrzött körülmények között kerüljenek ki környezetünkből.

   

  Védjük együtt környezetünket! Kérjük, vegyen részt felhívásunkban!

   

  Gyűjtés során leadható elektronikai berendezések a teljesség igénye nélkül

   

   

  „minden, ami valahaárammal, elemmel, akkumulátorral működött”

   

   

  A ROLFIM Kft. továbbra is lehetőséget biztosít, hogyegész évben a 2310 Szigetszentmiklós-Gyártelep ÁTI-Sziget Ipari Park alatti telephelyén használt, illetve hulladékká vált elektromos és elektronikai berendezéseikettérítésmentesen leadhassák H-P-ig, 8-13 óra között.Elektronikai hulladékgyűjtéssel kapcsolatosan érdeklődni a 06-1/269-0234-es telefonszámon lehet!

   

   

   

  Együttműködésüket előre is köszönjük.

   

   

   

   

  Délegyháza Község Önkormányzata

   

 • Meghívó

  Körtefa ünnep 2023 face

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.