Délegyháza

Önkormányzat

Szűrő
 • Felhívás nyugdíjasok védelmében

  Több helyről érkezett visszajelzés nyugdíjasokat érintő csalásokról. A jelzések szerint ismeretlen személyek – a nyugdíjbiztosítási igazgatóság dolgozójának kiadva magukat, és azt állítva, hogy nyugdíj-kiegészítést hoztak – bejutnak a nyugdíjasok otthonába és kifosztják őket.

  A nyugdíjasok figyelmének felhívása érdekében kérem, hogy a csatolt tájékoztatót a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján, illetve intézményük egyéb fórumain szíveskedjenek közzétenni!

  Közép-magyarországi Regionális Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság
  Igazgató
  1081 Budapest, Fiumei út 19/a. Postacím: 1430 Budapest, Pf.: 38
   Telefon: 323-6392   Fax: 323-6116  e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   

   

  Tisztelt Nyugdíjasok!

  Az utóbbi időszakban a nyugdíjasok terhére elkövetett bűncselekményekkel összefüggésben az alábbiakra szeretnénk felhívni szíves figyelmüket!

  A nyugdíjak nem bankszámlára történő folyósítását kizárólag a Magyar Posta Zrt. munkatársai végzik,a nyugdíjbiztosítási igazgatási szervek dolgozói az ellátások folyósításában egyáltalán nem működnek közre.

  Erre figyelemmel a nyugdíjbiztosítási igazgatóságok dolgozóinem kézbesítenek sem nyugdíjat, sem pedig egyéb ellátást, így nem keresik fel Önöket ilyen célból.

  Kérem, hogy amennyiben ismeretlen személyek a nyugdíjbiztosítási igazgatóság nevében a fenti indokkal keresik meg Önöket, szíveskedjenek értesíteni a lakóhelyük szerinti rendőrkapitányságot.

  Budapest, 2010. december

  Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság

 • Tüzifa igénylése

  Délegyháza rászoruló lakossága részére a Képviselő testület döntése alapján tüzifa igénylésére van lehetőség.

  Az igénylés részleteit megtekintheti itt

  Az igényléshez szükséges igénylőlap tetölthető itt

 • Felnött társastánc

  2011-ben is Felnőtt társastánc.

  Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy Délegyházán a Kölcsey Művelődési házban a felnőtt társastánc tanfolyamra folyamatosan várjuk az érdeklődőket. Akármikor be lehet kapcsolódni a különböző táncok, stílusok megismerésébe. Minden érdeklődőt várunk 2011. január 7.-én és ezt követően minden péntekenként 19 órakor.

 • Talált kutyák!

  Figyelem  elkóborolt kutyákat találtunk.

  Képeket találhatnak a hír részleteiben.

  Érdeklődni lehet az alábbi elérhetőségeken.

  Dósa Renáta
  Népesség-nyilvántartási Igazgatási Főelőadó
  T.: 06-24-542-155-7-es mellék
  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.