Délegyháza

Önkormányzat

Hírek

Tájékoztató

Múlt heti tájékoztatást kiegészítve ezúton tájékoztatom, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakértőjének tájékoztatása szerint a 2019.06.12-ére tervezett katasztrófavédelmi földi gyérítés a tervek szerint megtörtént.
Önkormányzati társulás keretében tervezett gyérítés:
Időjárás függvényében a 06.24-i héten földi és légi kémiai gyérítés.
A további gyérítések a folyamatos csípésszámlálás eredményeinek és az időjárás függvényében kerülnek tervezésre.
Próbáltuk előrébb hozni a fenti gyérítést, azonban a katasztrófavédelem a héten az ország más területein végez kezeléseket (a jelenlegi szúnyoginvázió a májusi-júniusi időjárás (eső/hőségriadó) miatt országos szintű).
A társulás közbeszerzési eljárásában győztes és szerződött vállalkozója (az első közbeszerzésünk eredménytelen lett, így azt meg kellett ismételni) a Kat.véd.-nél gyérítést végző konzorciumának is tagja.
Kérem tájékoztatásom szíves elfogadását.
Üdvözlettel,
Bereczné Gombos Kata
Városüzemeltetési irodavezető

Városgazdálkodási Osztály

Tájékoztató

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Önkormányzatunk a korábbi évek gyakorlatának megfelelően már kellő időben, a 2018. decemberi képviselő-testületi ülésen elfogadott 255/2018.(XII.11.) KT határozatával eldöntötte, hogy Szigetszentmiklós Város Önkormányzatával és a Ráckevei Kistérség területén működő, a megbízási szerződésben szereplő önkormányzatokkal együttműködésben a saját forrásai terhére, összesen bruttó 1.309.191.-Ft díjazás ellenében megrendeli a 2019. évi földi és légi szúnyoggyérítést, kiegészítve ezzel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által végzett szúnyogirtást. A szolgáltatás jellegéből adódóan ezt a feladatot az Önkormányzatok csak közösen tudják elvégezni, és a közbeszerzési eljárást Szigetszentmiklós Város Önkormányzata folytatta le az érintett Önkormányzatok megbízása alapján. A közbeszerzési eljárás lefolytatása és az időjárási körülmények miatt - tájékoztatásuk szerint - a 2019. június 24-i héten (földi 2019. június 24-én, légi június 25-én) kerül sor az első gyérítésre, mely az időjárás függvényében kerül megtartásra.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása alapján az ő megbízottjuk 2019. június 12-én végezte Délegyháza területén földi irtást, a korábbi időpontokra általuk meghirdetett gyérítések az időjárás miatt elmaradtak.

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a földi szúnyogírtás dátuma 2019.06.12, légi várható időpontja 2019.06.24-ei héten (időjárás függő). 

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.