2024.03.19.

Időpontkérés, rendelési idők

Az aktuálisan érvényes rendelési időket, a rendelő orvosok listáját és a telefonos előjegyzési idősávokat (szakrendelések elérhetőségei) az alábbi linken tekintheti meg:

Kattintson ide: Aktuális rendelési idők, elérhetőségek, előjegyzési időpont kérések

Felhívjuk tisztelt Pácienseink figyelmét, hogy a lista akár óránként is változhat, kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat!

2016. október 3-tól szabad kapacitás hiányában Intézetünk kizárólag csak a területi ellátási kötelezettségben meghatározott települések lakosait tudja fogadni.
Bővebben >>


Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenlegi, gyógytornát működtető épületrészünk helyére az Egészséges Budapest Program keretében új épületrész kerül majd megépítésre.

Ennek megvalósulásáig a gyógytornát átköltöztettük intézetünk egy másik rendelőhelyiségébe: földszint D011. helyiség

Az Egészséges Budapest Programmal kapcsolatban részletes információk találhatók honlapunk Egészséges Budapest Program menüpontjában.


Tisztelt Betegeink!

Mammográfiás szakrendelésünk (betegrendelés) bizonytalan ideig szünetel. Ezért az NNK Egészségügyi Igazgatási Főosztálya a 67306-2/2021/EÜIG számú határozatában 2021. november 04-től visszavonásig az alábbi szolgáltatókat jelölte ki a mammográfiás betegellátást igénylő páciensek ellátására az intézetünk ellátási területéhez tartozó települések vonatkozásában:

A betegellátást a következő intézmények végzik:
1. Semmelweis Egyetem Orvosi Képalkotó Központ Mammográfiás részleg (székhely: 1082. Budapest, Üllői út 78/A. Megközelítése a II. sz. Nőgyógyászati Klinika főbejárata felől; az I.   emeleten  a Radiológiai osztály recepcióján kell a mammográfiás vizsgálatra szóló beutalót leadni)
2. Országos Onkológiai Intézet (székhelye: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9.).
Fenti szolgáltatóknál háziorvosi és szakorvosi beutalóval lehet igénybe venni az ellátást előzetes időpont egyeztetést követően.

Fenti szolgáltatóknál háziorvosi és szakorvosi beutalóval lehet igénybe venni az ellátást előzetes időpont egyeztetést követően.

A MAMMOGRÁFIÁS SZŰRŐVIZSGÁLATOKAT VÁLTOZATLANUL A  PEST MEGYEI FLÓR FERENC KÓRHÁZ (KISTARCSA) EMLŐSZŰRŐ CENTRUMA VÉGZI.

Fentiekről intézetünk területi ellátási kötelezettsége alá eső települések háziorvosait értesítettük.

Megértésüket köszönjük.

Print Friendly, PDF & Email
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.